Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Livestream: Eredivisie ADO Den Haag – Heerenveen

De laatste wedstrijd van speelronde 17 is de confrontatie tussen ADO Den Haag en SC Heerenveen. Voor het oog van de camera’s van de NOS komt de Friese club op bezoek in het Kyocera Stadion, waar Heerenveen nog nooit gewonnen heeft van de groengelen. Vorige week kwam SC Heerenveen niet in actie vanwege de hevige sneeuwval. Wel speelde het afgelopen dinsdag tegen FC Eindhoven in de KNVB Beker. Die wedstrijd werd eenvoudig gewonnen met 0-7.

De thuisploeg, ADO Den Haag, is bezig aan een fantastische reeks van overwinningen. Hierdoor veroverde de ploeg, na de winst op PSV, de tweede plaats in de Eredivisie. Ook plaatste de formatie van Arend Regeer zich voor de play-offs in de strijd om het kampioenschap. Met het zelfvertrouwen zal het dus wel goed zitten. Heerenveen daarentegen wist de afgelopen vijf wedstrijden maar een keer te winnen. Dit was uit tegen Achilles ’29 (1-3). Toch liet de ploeg twee weken geleden tegen Ajax de kans liggen om in ieder geval een punt te pakken. Met veertien punten uit vijftien wedstrijden staat de ploeg van Jan Schulting op de zesde plaats, waardoor kwalificatie voor de play-offs er niet meer inzit. Toch zal de ploeg Telstar voor proberen te blijven – het verschil met de nummer vijf bedraagt maar een punt.

Het bericht Livestream: Eredivisie ADO Den Haag – Heerenveen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *