Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vacature: hoofdcoach bij vv IJzendijke

De huidige hoofdcoach, Guust van de Velde, zal aan het einde van het lopende seizoen VV IJzendijke gaan verlaten. Na 3 seizoenen, waar gedurende onder andere de stap naar de hoofdklasse werd gerealiseerd, zal Van de Velde wat betreft het trainerschap even een pas op de plaats maken. De organisatie binnen de club en de spelergroep moeten echter verder, waardoor de club nu opzoek is naar een enthousiaste train(ster)er, die deze uitdaging wilt aangaan. Als u in het bezit bent van de vereiste papieren (Cios C/ Oef II/ TC II) zijnde UEFA B en interesse heeft in deze functie, dan kunt u opnemen met Nico Aerssens via de e-mail: niel5@zeelandnet.nl

Het bericht Vacature: hoofdcoach bij vv IJzendijke verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *