Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Een nieuwe duo voor ARC VR1

Leo van Bellekom uit Katwijk en Fred Hoogenboom uit Roelofarendsveen zijn de nieuwe trainers van ARC Vrouwen 1 uit Alphen aan den Rijn voor het seizoen 2017/2018. Zij volgen Patrick van der Veer op die aan het einde van dit seizoen vertrekt als trainer.

Van Bellekom en Hoogenboom hebben veel ervaring in het vrouwenvoetbal. De afgelopen jaren waren zij trainer/coach bij de vrouwen van Quick Boys in Katwijk. Daarvoor was Bellekom onder andere actief bij KMD, Fc Lisse en Blauw Zwart. Hoogenboom bij SVOW en op dit ogenblik bij de jeugdopleiding van DOSR.

Van Bellekom en Hoogenboom hebben voor ARC gekozen, omdat ARC duidelijk vooruit wil met het meiden/vrouwen voetbal. Dit duo is ervan overtuigd een bijdrage te kunnen geven aan de doelstelling om een stap te maken naar de 1e klasse.

Van Bellekom en Hoogenboom zijn een verbintenis voor één seizoen aangegaan met ARC.

Het bericht Een nieuwe duo voor ARC VR1 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *