Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Publiek geniet van Eredivisie zaal topper in Amsterdam

In het Bijlmermeer sportcentrum streden Zuidoost United en vv Pernis/Barcelona Soccer School voor belangrijke punten. Beide ploegen jagen namelijk op een plek in de play offs. In dit duel kregen beide keepesters Wong a Liem en Troost de kans om uit te blinken. De koploper wist uiteindelijk met 0-1 te winnen door een doelpunt van Felicia Farhad Sedighi.

In Apeldoorn regende het doelpunten. Pro Futsal Club en Drachtster Boys scoorden samen 17 doelpunten. Tot de rust gingen beide ploegen gelijk op (2-2). Gedurende het tweede bedrijf liepen de bezoekers uit naar 2-9. Vervolgens werd het 3-11 voor de Friezinnen. De thuisclub bleef strijden en scoorden nog driemaal. Na het laatste fluitsignaal stond er dus een stand van 6-11 op het scorebord.

Romy Lammers opende de score voor FC Gelre in Hoorn. Benthe Huijsman (Hovo) schoot de gelijkmaker binnen. De 1-1 was dan ook de ruststand. Daarna scoorde Suzanne Deckers voor de thuisploeg. Met nog 5 minuten te spelen, scoorde Larissa Bijmolt (FC Gelre) de gelijkmaker. In korte tijd vielen er toen nog enkele doelpunten. Annelies van der Veen (Hovo) en Rozemarijn Hendriks (FC Gelre) zorgden voor de 3 – 3. In de laatste minuut schoot Larissa Bijlmolt een vrij trap binnen waardoor de bezoekers uiteindelijk met 3-4 wonnen.

Avanti/Keuning Advocaten pakte thuis een punt tegen Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau. Aaike Verschoor (RB) opende de score voor de bezoekers. De thuisclub kwam door Daisy Andringa op gelijke hoogte. Vervolgens stond de paal de Friezinnen tweemaal in de weg, waardoor het uiteindelijk bij een gelijkspel bleef.

De rode lantaarndrager Team Alkmaar/Sportstars kreeg titelkandidaat Nieuw Roden op bezoek. Nadat de bezoekende ploeg door Linda Visser en Renee Huizinga op een 0-2 voorsprong was gekomen, wist Ginger Kraay de 1-2 te scoren. Na de wissel waren de vrouwen uit Drenthe echter niet meer te stoppen. Grytsje van den Berg (2) , Martine Kooiker, Mariël Miedema, Rene Huizinga (3) zorgden voor een 1-9  eindstand.

Uitslagen 17 februari 2017

Thuis Uit Uitslag
Avanti/Keuning Advocaten Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau 1-1
Team Alkmaar/Sportstars KTP Nieuw Roden 1-9
Pro Futsal Club Drachtster Boys 6-11
Hovocubo FC Gelre 3-4
Zuidoost United vv Pernis/Barcelona Soccer Schools 0-1

Het bericht Publiek geniet van Eredivisie zaal topper in Amsterdam verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *