Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Siebe Schell nieuwe hoofdtrainer DSVP VR1

Siebe Schell is volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van DSVP Vrouwen 1. De club is zeer content met het aantrekken van Schell, die een jonge ambitieuze trainer is met een achtergrond als docent lichamelijke opvoeding. Momenteel is hij werkzaam als docent wiskunde aan het Stanislas. In augustus zal hij Rob Kaptein, die dan 2 jaar het eerste elftal geleid zal hebben, gaan opvolgen.

Met zijn TC3 diploma op zak, was Siebe eerder al actief als hoofdtrainer D & C binnen de jongensafdeling van RKAVV. Na een rol als voetbaltechnisch ondersteuner bij de KNVB, leidt hij nu RKAVV Vrouwen 1 naar een toppositie in de 2e klasse. Schell heeft een sterke drang tot prestatie. Zijn aanpak is gericht op het aanbrengen van vaste spelpatronen, vergroten van verbondenheid en winnaarsmentaliteit binnen het team.

Het bericht Siebe Schell nieuwe hoofdtrainer DSVP VR1 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *