Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Someren heeft zondag maar één opdracht

Eindelijk een vol programma in de zondag hoofdklasse. Zeven mooie wedstrijden staat er op het programma. SC ’t Zand staat 4 punten voor op Fortuna Wormerveer maar speelde wel twee wedstrijden meer. De Tilburgse club speelt thuis tegen VV Maarssen, Fortuna Wormerveer krijgt het zwaar in Nistelrode, de thuisbasis van Prinses Irene. Deze club doet het uitstekend, ook in de strijd om de tweede periodetitel gaat het goed met de club. De Wormerveerse club is nog ongeslagen.

Buitenveldert VR 2 staat 7 punten voor op de fatale negende plaats, maar zal elke week scherp moeten blijven. Nu komt Fortuna’54 op bezoek, geen makkelijke klus want de Limburgse club pakt nu ook volop de punten. RKSV Nuenen heeft 25 punten, SV Venray staat op 22 punten, beide clubs zijn nog veilig. Zondag treffen ze elkaar in Venray. Onderin het klassement speelt DSE thuis tegen Venlosche Boys, beide clubs staan bij de laatste vier (degradatie) al is het verschil 10 punten in het voordeel van DSE.

Someren heeft maar één opdracht, winnen van Victoria Boys, niets meer of minder. VV Maarssen staat nog op de achtste plaats, een punt uit tegen SC ’t Zand zal een bonuspunt zijn. Geldt ook voor Kolping Boys dat thuis FC Eindhoven zal ontvangen.

Het bericht Someren heeft zondag maar één opdracht verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *