Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Topper in Nootdorp: RKDEO – WVC

In de eerste klasse C gaat koploper VV Rigtersbleek ging problemen krijgen tegen SC Purmerland. FC Berghuizen gaat als nummer twee in het klassement naar Eldenia VR 2. De club staat 5 punten achter op de koploper, er moet gewonnen worden in Arnhem. De gepromoveerde clubs treffen elkaar, Witkampers en De Zweef. Alcmaria Victrix speelt een thuiswedstrijd tegen SDO, voor beide een belangrijke wedstrijd. SDO doet het goed in de tweede periodetitel, de thuisclub kan bij winst voorlopig achterover leunen in de middenmoot. VV Hoogland moet kunnen winnen op eigen veld van Velsen, de kraker is RKDEO thuis tegen WVC. De nummer negen (WVC) tegen de nummer tien, alleen de winnaar heeft weer zicht op de veilige achtste plaats.

In de eerste klasse D speelt koploper VV Bavel thuis tegen Baronie. Amstenrade staat 3 punten achter en speelt thuis tegen BSC. VV Trekvogels staat op de derde plaats en speelt ook een thuiswedstrijd, SSS’18 komt op bezoek. En om het compleet te maken, de nummer vier in de stand is FC Gelre, ook deze club speelt thuis, VDZ komt op visite, VDZ hoopt op een overwinning, zeker omdat ze het goed doen in de tweede periodetitel. VV Schijf heeft 20 punten, staan netjes in de middenmoot en gaan uit naar OVV’67 die nog net op de veilige achtste plaats staan. Bekkerveld ontvangt Nooit Gedacht, d club uit Geffen moet punten halen om rechtstreekse degradatie te ontlopen, Bekkerveld kan bij winst even adem halen.

Het bericht Topper in Nootdorp: RKDEO – WVC verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *