Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Clinic: Ladies VTBL #14 bij vv Kapelle

Op vrijdag 24 maart organiseert Ladies VTBL #14 weer een meidenvoetbal clinic, ditmaal op het terrein van vv Kapelle. De sportieve middag in Kapelle staat in het teken van meiden- en vrouwenvoetbal voor meiden vanaf 8 jaar.

Het programma start om 17.00 uur voor de jongste groep en aansluitend start de tweede groep. Het maakt niet uit voor welke vereniging je speelt of dat je wel of niet voetbal speelt, alle meiden die geïnteresseerd zijn, kunnen meedoen. Dolf Roks, mede oprichter van JVOZ en Hoofd Jeugd Opleiding en Scouting bij Sparta Rotterdam, zal een van de trainers zijn gedurende de clinic.

Ook staat tijdens deze activiteit de samenwerking met Liona Soccer, het eerste voetbalmerk voor meiden en vrouwen, van Leonne Stentler, voormalig Ajax speelster en international van de Oranjeleeuwinnen, centraal. Alle deelneemsters kunnen de training optioneel aanvullen met Liona Soccer kleding om de fashion in het vrouwen- en meidenvoetbal compleet te maken.

Meer informatie over de clinic en inschrijfprocedure via ladiesvtbl.nl

Het bericht Clinic: Ladies VTBL #14 bij vv Kapelle verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *