Kick off Oldstars/Walking Football bij Telstar

Telstar heeft in samenwerking met buurman CareworX (Sport Medisch Centrum) en het Nationaal Ouderenfonds de afgelopen periode gewerkt aan een totaalconcept rondom OldStars/ Walking Football in de regio IJmond. De club is er namelijk voor iedereen en dus ook voor de 55-plussers uit de Ijmond. Het nieuwste initiatief van Telstar is OldStars/Walking Football. Op woensdag 1 maart zal in het Rabobank Ijmond Stadion de Kick Off plaatsvinden – aanvang 19.00.

Gedurende deze avond zal worden uitgelegd hoe het concept werkt. Voetbal hoeft namelijk niet snel te gaan om toch mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm, waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. OldStars/Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Via OldStars/Walking Football kun je een leven lang van voetbal blijven genieten. Bovendien kun je bewijzen dat je je voetbalkwaliteiten nog niet bent verleerd. Daarnaast is het een uitgelezen mogelijkheid om de sociale contacten uit te breiden met mensen met dezelfde passie: voetbal!

Ben jij 55-plusser en geïnteresseerd in OldStars/ Walking Football kom dan 1 maart naar de Kick Off. Je hoeft die avond nog geen sportkleding mee te nemen. Het betreft een introductie en daarna zal de inschrijven ter deelname plaatsvinden. Aanmelden voor de Kick Off kan via administratie@sctelstar.nl

Het bericht Kick off Oldstars/Walking Football bij Telstar verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!