Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Nieuwe trainer voor sc Stiens

Met ingang van het seizoen 2017-2018 zal Wybe Pieter Zijlstra (links op de foto) aantreden als de nieuwe hoofdtrainer van de vrouwen van sc Stiens. De 27-jarige Zijlstra, die momenteel actief is als hoofdtrainer van de vrouwen van eersteklasser Be Quick Dokkum, zal Tjamme Valk opvolgen. Valk heeft de afgelopen zes jaar de vrouwen van sc Stiens succesvol onder zijn hoede gehad.

Zo volgde er promotie van de derde klas naar de landelijke eerste klas. Vele malen werd er nacompetitie gespeeld, waarbij vorig jaar nipt promotie naar de Hoofdklas werd mis gelopen. Tevens werd er twee keer achtereenvolgend de noordelijke districtsbeker gewonnen. Mede dankzij deze prestaties zal Valk werkzaam blijven binnen de club. Met ingang van het nieuwe seizoen zal hij de functie Hoofd Opleidingen Vrouwenvoetbal gaan bekleden.

Sc Stiens, een club met 150 vrouwelijke leden, geeft hiermee aan het vrouwenvoetbal binnen de vereniging zeer serieus te nemen. Met de aanstelling van Tjamme Valk wil men het vrouwen- en meidenvoetbal binnen sc Stiens verder gaan ontwikkelen. Het bestuur van sc Stiens is zeer ingenomen met dit nieuws en wenst beide mannen veel succes en plezier toe in hun nieuwe functie.

 

Het bericht Nieuwe trainer voor sc Stiens verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *