Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Sarina Wiegman maakt selectie Algarve Cup bekend

Bondscoach Sarina Wiegman heeft haar 23-koppige selectie bekendgemaakt voor het internationale toernooi om de Algarve Cup in Portugal. De OranjeLeeuwinnen zijn ingedeeld in een poule met China, Australië en Zweden. Aanstaande zondag zal Oranje afreizen naar Portugal om zichzelf daar voor te bereiden op de wedstrijd tegen China, die op 1 maart zal plaatsvinden. De wedstrijden van het Nederlands elftal zijn live te zien op FOX Sports, die gedurende de Algarve Cup het publiek van beelden zal gaan voorzien.

De selectie ziet er als volgt uit:

Lineth Beerensteyn (FC Twente), Mandy van den Berg (Reading FC), Sheila van den Bulk (Djurgårdens IF), Angela Christ (PSV), Anouk Dekker (Montpellier HSC), Daniëlle van de Donk (Arsenal), Kika van Es (Achilles’29), Sisca Folkertsma (PSV), Loes Geurts (Paris Saint Germain), Stefanie van der Gragt (Bayern München), Jackie Groenen (FFC Frankfurt), Renate Jansen (FC Twente), Desiree van Lunteren (Ajax), Lieke Martens (FC Rosengard), Tessel Middag (Manchester City), Vivianne Miedema (Bayern München), Liza van der Most (Ajax), Jill Roord (FC Twente), Shanice van de Sanden (Liverpool FC), Sherida Spitse (FC Twente), Sari van Veenendaal (Arsenal), Siri Worm (FC Twente) en Kelly Zeeman (Ajax).

 

 

Het bericht Sarina Wiegman maakt selectie Algarve Cup bekend verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *