Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Social Talk – Nadine Noordam zet haar beste beentje voor

Ook vandaag nemen we in Social Talk weer een kijkje in het leven van onze helden. In deze terugkerende rubriek speuren we de Instagram accounts van alle Nederlandse speelsters af om jullie de leukste foto’s te laten zien. Dit keer onder andere met Claudia van den Heiligenberg en Merel van Dongen.

Claudia van den Heiligenberg geeft niet op

Gister speelde Claudia van den Heiligenberg met USV Jena tegen Bayer Leverkusen. In het pittoreske Ernst-Abbe-Sportfeld, het sportpark van de club uit de Frauen Bundesliga, schoot de thuisploeg USV Jena met een 1-1 gelijkspel echter niks op in de strijd tegen degradatie. Van den Heiligenberg geeft dat met deze Instagram post dan ook aan. Toch blijft ze strijdvaardig alhoewel aankomende zondag de lastige uitwedstrijd tegen Bayern München op het programma staat.

We keep on fighting! 💪🏽 #nevergiveup #nottheresultwehopedfor #1-1

Een bericht gedeeld door claussie85 (@claussie85) op

Merel van Dongen gaat ervoor

Merel van Dongen werkt nog altijd keihard aan haar herstel van haar knieblessure, die zie opliep tijdens het trainingskamp in La Manga. De verdedigster van Ajax vraagt zich af wie er ook altijd op elke foto met een tongetje naar buiten staat. Het betekent in ieder geval dat ze geconcentreerd bezig is.

Nadine Noordam zet haar beste beentje voor

Nadine Noordam timmert goed aan de weg. De afgelopen twee weken heeft ze al twee mooie doelpunten gescoord en ook buiten het veld zorgt ze ervoor dat ze in vorm blijft. Zo begint de speelster van ADO Den Haag een nieuwe week met de hardloopschoenen aan.

Happy monday morning run 🍀

Een bericht gedeeld door 🇳🇱 Nadine (@nadinenoordam) op

PSV selectie eet gezellig samen

Kirsten Koopmans dineert vanavond gezellig met de selectie van PSV bij Lounge 8. Zo doet de formatie uit Eindhoven alsvast aan teambuilding, over enkele weken gaan de play-offs namelijk van start en dan moet het team van Nebojsa Vuckovic goed voor de dag gaan komen. Hopelijk is de middenveldster van PSV met de eetstokjes net zo handig als met de bal.

Diner met ’t team🔪 #psvvrouwen #lounge8

Een bericht gedeeld door Kirsten Koopmans (@kkoopmans) op

 

Het bericht Social Talk – Nadine Noordam zet haar beste beentje voor verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *