Voormalig voetbalster Madeleine Ruijter in Idols

Madeleine Ruijter was vorige week plots te zien bij het populaire programma Idols, waar de zoektocht naar verbogen parels ook dit seizoen weer in volle gang is. De 21-jarige zangeres en voormalig voetbalsters liet zien dat ze naast het voetballen ook nog over een ander talent beschikt.

Vroeger was zo vooral bezig met voetbal en heeft ze zelfs een tijd gespeeld voor het Nederlands elftal. Toch besloot ze haar voetbalschoenen aan de wilgen te hangen om zo haar andere passie te kunnen volgen – zingen. Met succes. Vorige week verbaasde ze de jury met het nummer I’d Like To van Corinne Bailey Rae gedurende de auditieronde.

Het bericht Voormalig voetbalster Madeleine Ruijter in Idols verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!