Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Social Talk – Teamfoto van Jamie Altelaar

Ook vandaag nemen we in Social Talk weer een kijkje in het leven van onze helden. In deze terugkerende rubriek speuren we de Instagram accounts van alle Nederlandse speelsters af om jullie de leukste foto’s te laten zien. Dit keer onder andere met Laura Strik en Nena Hopmans.

Laura Strik begroet vakantie

Laura Strik, de 20-jarige sc Heerenveen speelster en student wiskunde, lijkt erg blij te zijn met de start van haar schoolvrije dagen. Met een zwaaiende hand begroet ze de vakantie alsof ze zojuist een vriend of vriendin tegen het lijf is gelopen. Geniet ervan, Laura!

Heeeey vakantie👋

Een bericht gedeeld door Laura Strik (@lauraaatjes) op

Jamie Altelaar geniet bij Oranje O19

Terwijl Oranje O16 het UEFA Development toernooi op haar naam heeft geschreven, geniet CTO Amsterdam talent Jamie Altelaar volop bij haar leeftijdsgenoten onder de 19. In de lobby van het hotel werd een mooie groepsfoto genomen.

✌️❤🙊⚽️💥💫

Een bericht gedeeld door Jamiealtelaar (@jamiealtelaar) op


Nena Hopmans wint met Achilles’ 29 van PEC Zwolle

Vanavond stond het inhaalduel tussen Achilles ’29 en PEC Zwolle op het programma. Op Sportpark De Heikant in Groesbeek won de thuisploeg nipt met 3-2 van PEC Zwolle, dat daardoor nog altijd de laatste plaats bezet. Kika van Es scoorde vlak voor tijd het winnende doelpunt.

Vanavond 20:00 de inhaalwedstrijd tegen Pec op de Heikant 🔥👟⚽️

Een bericht gedeeld door Nena Hopmans (@nenahopmans) op

Anouk Hoogendijk straalt in zwart/wit

Ajax speelster Anouk Hoogendijk plaatste vandaag voor de verandering een zwart-witfoto. Deze week zal het interview met de 103-voudig international verschijnen op de website. Stay tuned!

Have a nice evening 😚

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk) op

Het bericht Social Talk – Teamfoto van Jamie Altelaar verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *