Toernooi: Halve Veldjes Cup bij AVV Swift

Het vriendschappelijke voetbaltoernooi van Amsterdam gaat op zaterdag 27 mei weer van start bij AVV Swift. Voor de 20e keer zal de Halve Veldjes Cup plaats gaan vinden. 32 vrouwen- en 32 herenteams strijden om de felbegeerde cup. Bekijk de website van het toernooi via halveveldjescup.nl of facebook.com/halveveldjescup

De 20e editie van dit legendarische voetbaltoernooi is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in Amsterdam. Niet alleen vanwege het toernooi zelf, maar het feest, de muziek en de festivalsfeer spelen een belangrijke rol. Vier het einde van het seizoen, en het begin van de zomer!

Aan het toernooi doen 32 vrouwen- en 32 herenteams mee. Deelname is toegankelijk voor iedereen, dus ook teams buiten de club zijn van harte welkom. Door het slimme speelschema komen teams van gelijke sterkte bij elkaar en blijft ieder team tot het laatst strijden om de prijzen. Wedstrijden worden geleid door officiële scheidsrechters. Voor het winnende heren- en vrouwenteam is er naast eeuwige roem, een mooie teamprijs te winnen.

Het toernooi wordt afgesloten met een fantastisch feest op het festivalplein, inclusief DJ’s, feestband De Bijtels, goed eten vanuit foodtrucks en acts. Het prachtige clubgebouw, met lounge terras en sfeervolle kantine, maakt het plaatje compleet. Het sportcomplex van AVV Swift ligt midden in de stad en is makkelijk bereikbaar. Kortom, alle ingrediënten voor de ultieme afsluiter van het voetbalseizoen. Graag tot zaterdag 27 mei!

Het bericht Toernooi: Halve Veldjes Cup bij AVV Swift verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!