Vacature: hoofdtrainer VR1 FC Berghuizen

FC Berghuizen is op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor haar damesafdeling. De Oldenzaals club neemt momenteel deel met 4 senioren en 9 junioren teams aan de competitie. VR1 komt uit in de zondag landelijke 1e klasse. De damesafdeling van FC Berghuizen telt momenteel circa 200 spelende leden.

FC Berghuizen is op zoek naar een enthousiaste train(st)er die de uitdaging aan wil gaan om de talentvolle jonge selectie verder te helpen in haar ontwikkeling. Belangstellenden kunnen zich melden bij bestuurslid J.W. Olde Kalter, bereikbaar via jw.oldekalter@planet.nl.

Het bericht Vacature: hoofdtrainer VR1 FC Berghuizen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!