Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Feyenoord versterkt zich met Manon Melis

Manon Melis, de 30-jarige topscorer aller tijden van Oranje, zal de komende acht weken te bewonderen zijn op Varkenoord, het trainingscomplex van Feyenoord. Daar zal ze voetbalclinics gaan geven aan meiden tussen de zes en zestien jaar.

De geboren Rotterdamse hing eind vorig jaar haar voetbalschoenen aan de wilgen maar is blij dat ze deze uitdaging kan aangaan. “Dat ik een deel van dat nieuwe leven kan gaan invullen met het geven van clinics vind ik hartstikke leuk. Gedurende mijn carrière in Zweden en de Verenigde Staten heb ik al regelmatig clinics gegeven en dat vond ik erg leuk om te doen. Ik heb dan ook heel veel zin om aan de slag te gaan met de meiden die meedoen aan de trainingen van Feyenoord Soccer Schools,” aldus Melis.

Vanaf vandaag zal ze aan de slag gaan bij de Feyenoord Soccer Schools met een zogeheten meidenmodule om zo jonge meiden te helpen bij het ontwikkelen van hun voetbalkwaliteiten. Ze zal geen onbekende zijn bij de Rotterdamse club. Haar vader droeg in de jaren zeventig namelijk enkele seizoenen het shirt van Feyenoord.

 

Het bericht Feyenoord versterkt zich met Manon Melis verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *