Samenvatting Achilles ’29 – PEC Zwolle

Gisteravond vond de inhaalwedstrijd tussen Achilles ’29 en PEC Zwolle plaats nadat die wedstrijd eerder vanwege hevige sneeuwval werd afgelast. De uitploeg, PEC Zwolle, gaf in Groesbeek uiteindelijk een 0-2 voorsprong uit handen. De hekkensluiter kwam op een comfortabele voorsprong na doelpunten van Rebecca Doejaaren en Suzanne Giesen.

Melanie Bross bracht Achilles ’29 echter weer terug in de wedstrijd. Daarna was het Bonita Theunissen die de gelijkmaker op het bord toverde. Vlak voor het sluiten van de markt maakte Melanie Bross de comeback compleet door het winnende doelpunt te scoren – tevens haar tweede doelpunt van de avond.

De tussenstand, het overige programma en natuurlijk het actuele topscorersoverzicht vind je hier. Hieronder de beelden:

Het bericht Samenvatting Achilles ’29 – PEC Zwolle verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!