Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Social Talk – Duimpie voor Danique Kerkdijk

Ook vandaag nemen we in Social Talk weer een kijkje in het leven van onze helden. In deze terugkerende rubriek speuren we de Instagram accounts van alle Nederlandse speelsters af om jullie de leukste foto’s te laten zien. Dit keer onder andere met Lieke Martens en Jacintha Weimar.

Lieke Martens blikt terug

Het is alweer een tijdje geleden, maar afgelopen zomer bracht de VI een speciale bijlage over het vrouwenvoetbal uit. Hierin stond onder andere een interview met international Lieke Martens, die speelt bij FC Rosengård in Malmö. Gedurende het interview werden er ook enkele foto’s gemaakt. Deze verscheen uiteindelijk niet in het magazine maar dat maakt de foto er niet minder mooi op.

📸#tb #vi

Een bericht gedeeld door Lieke Martens (@liekss) op

Samen met Danique Kerkdijk trainen als een prof

Ja, niet alleen Manon Melis geeft zo nu en dan een clinic. Ook FC Twente speelster Danique Kerkdijk leert jonge voetballers en voetbalsters de kneepjes van het vak. Het lijkt erop dat het een geslaagde dag was – ondanks de regen. De deelnemers vinden het in ieder geval een duimpie waard.

Jacintha Weimar weer terug op het veld

Twee weken geleden liep Jactinha Weimar, die te bewonderen is in het shirt van Bayern München, een knieblessure op. Gelukkig staat ze nu alweer op het veld. Het moraal is in ieder geval hoog en met een lachende Stefanie van der Gragt naast je kan dat natuurlijk ook niet anders.

Joepie!! Weer terug op het veld! 😍⚽️ #happy #hollandlove

Een bericht gedeeld door Jacintha A. Weimar (@jacinthaweimar) op

Het bericht Social Talk – Duimpie voor Danique Kerkdijk verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *