Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Sterre Harsveld Van Der Veen op de Dean’s list

Mercer Bears speelster Sterre Harsveld van der Veen is geplaatst op de zogenaamde Dean’s List voor studenten die academisch bovengemiddeld presteren. Dit maakte Mercer University bekend. In het persbericht stond:

Mercer University has announced the Dean’s List for the fall 2016 semester. Inclusion on this list requires students to meet rigorous grade-point-average standards specific to the college or school within the University. Among those named was Sterre Harsveld Van Der Veen from Utrecht, a freshman attending the Eugene W. Stetson School of Business and Economics.

Sterre raakte in het najaar geblesseerd en is op dit moment aan het revalideren. Naar verwachting zal zij in maart weer kunnen spelen. Er staan dan nog 5 wedstrijden op het programma.

Het bericht Sterre Harsveld Van Der Veen op de Dean’s list verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *