Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Topscorers landelijke klassen (zaterdag) weer bijgewerkt

In de zaterdag topklasse vielen 21 doelpunten in 5 wedstrijden. Alleen al bij Saestum – Barendrecht vielen 8 doelpunten. Suzanne Tullemans en Simone van de Weerd waren voor Saestum goed voor 2 doelpunten, Cindy Smith scoorde twee keer voor Barendrecht. Sanne van Beek was voor koploper Buitenveldert op dreef met haar twee gescoorde treffers. Bekijk hier het klassement.

In de zaterdag hoofdklasse schoot Jong PEC Zwolle met scherp door in de stadsderby tegen HTC liefst acht keer te scoren. Marion Kappert nam 4 doelpunten voor haar rekening. Anne-Sophie Bakker en Ter Leede Vrouwen 2 deden het onmogelijke door met 1-4 te winnen van koploper RCL. Anne-Sophie Bakker scoorde 2 keer voor de club uit Sassenheim. Speelsters die hoog in het klassement staat wisten zaterdag wederom te scoren zoals Shirley Nederpel (RCL), Melanie Hooghiemstra van Oranje Nassau en Monique Plaggenborg van Be Quick’28. Bekijk hier het klassement.

In de 1e klasse A wist Lotte Bransen van Odysseus’91 3 keer te scoren. Speelsters die goed waren voor 2 doelpunten waren Melanie den Dulk van Berkel, Shannon Molleman en Sue-Ranie Hok A Hin, beide van Wartburgia VR 2. De topper tussen Klarenbeek en Reiger Boys eindigde in 1-2. Voor Klarenbeek vond Cynthia Beekhuis het doel, voor Reiger Boys scoorde Aaike Verschoor en Bonnie Smit. Bekijk hier het klassement.

In de 1e klasse B was Iris Pinkster van SC Stiens de heldin door 3 keer te scoren. Speelsters die twee keer succesvol waren, zijn Nina Slagt van Be Quick’28 VR 2, Daisy Andringa van ONS Sneek en Dionne Keizer die voor St Annaparochie uitkomt. Bekijk hier het klassement.

Het bericht Topscorers landelijke klassen (zaterdag) weer bijgewerkt verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *