Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Veel doelpunten in de 1e klasse C

In de 1e klasse C vielen zoals altijd weer veel doelpunten. Drie speelsters wisten drie keer te scoren: Tessa Klein Braskamp van Witkampers, Jennifer Neef van SDO en Nicole de Bruijn van RKDEO is weer helemaal terug na blessureleed, zij was zeer belangrijk voor haar club. Marloes Hulshof (Rigtersbleek), Marloes Oosterik van FC Berghuizen, Kelly van de Tang van WVC en Kristel Schoonderbeek, die uitkomt voor VV Hoogland, wisten twee keer te scoren. Het klassement zie je hier.

Vorig weekend werd er in de zondag hoofdklasse 25 keer gescoord. Twee speelsters waren goed voor twee doelpunten: Lisa van Lieshout van SC ’t Zand en Renske van de Brand, die bij Prinses Irene speelt. De lijst is weer bijgewerkt, bekijk hier het klassement.

Ten slotte kwamen er in de 1e klasse D vijf clubs niet tot scoren. Suzanne de Kort van VV Trekvogels was goed op dreef met drie doelpunten. Amber van Boxtel scoorde twee keer namens de koploper VV Bavel en Kim Frins liet Amstenrade twee keer juichen. Zie hier het klassement.

Het bericht Veel doelpunten in de 1e klasse C verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *