Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Astrid Karsten jaagt haar dromen na

Vrouwen in de sportjournalistiek. Er zijn er niet veel van. Maar de vrouwen die in de sportjournalistiek werken vallen wel op. In de rubriek ‘vrouwen langs de lijn’ gaat schrijfster Lisa Deen met haar vrouwelijke collega’s in gesprek over hun werk in de wereld van de sportjournalistiek. De eerste vrouw waarmee Lisa sprak was Astrid Karsten.

Ooit riep Karsten dat ze de allereerste vrouwelijke voetbalcommentator voor televisie wilde worden. In februari 2017 werd die droom werkelijkheid. Karsten deed voor Ajax TV namelijk live verslag van de wedstrijd van de Ajax vrouwen tegen Zwolle.

Lees hier verder.

Het bericht Astrid Karsten jaagt haar dromen na verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *