Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Telstar Onder 16 speelt voorwedstrijd

Voor aanvang van de competitiewedstrijd tegen Ajax zal Telstar O16 aanstaande zaterdag onder leiding van Calvin Timmers een voorwedstrijd spelen tegen het zogenoemde talent-team uit de regio Rotterdam van Girls Soccer Nederland Academy. Voor de meiden van de Witte Leuwinnen is dit een unieke gelegenheid om in het stadion van Telstar te kunnen spelen. Tevens biedt de wedstrijd het publiek de kans om te aanschouwen wat deze talenten allemaal in huis hebben.

Telstar laat hiermee in ieder geval zien dat het trots is op haar opleiding en dat op deze manier meiden uit Noord-Holland de kans krijgen om op een hoog niveau te trainen en wedstrijden te spelen. De aftrap is om 15.45 in het Rabobank Ijmond Stadion.

Het bericht Telstar Onder 16 speelt voorwedstrijd verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *