Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

FC Twente gaat debuut bij de NOS maken

De voetbalsters van FC Twente komen zaterdagavond 1 april in beeld bij NOS Studio Sport. Het betreft een samenvatting van de wedstrijd FC Twente – PSV. Het wordt dit seizoen de eerste keer dat de huidig landskampioen met een samenvatting te zien zal zijn. De wedstrijd tegen de ploeg uit Eindhoven was eerst gepland voor vrijdagavond, maar staat nu voor zaterdagavond op de agenda. Aanvang: 19.30 uur.

Het duel tegen PSV is voor FC Twente de laatste competitiewedstrijd. Daarna wordt de competitie in tweeën gesplitst en strijden de beste vier teams in de nacompetitie om het kampioenschap. Eerder troffen de twee ploegen elkaar al in Hengelo. Dat duel eindigde in een gelijkspel.

De eerder behaalde punten worden na de reguliere competitie gehalveerd, waarbij halve punten naar boven worden afgerond. Het doelsaldo wordt in de play-offs niet meegenomen en is bij aanvang dus voor ieder team weer gelijk. Welke teams in de kampioenspoule zitten, is inmiddels bekend: koploper Ajax, directe achtervolger FC Twente en nummers drie en vier ADO Den Haag en PSV.

 

Het bericht FC Twente gaat debuut bij de NOS maken verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *