Social Talk – Priscilla Mesker geniet van carnaval

Ook vandaag nemen we in Social Talk weer een kijkje in het leven van onze helden. In deze terugkerende rubriek speuren we de Instagram accounts van alle Nederlandse speelsters af om jullie de leukste foto’s te laten zien. Dit keer onder andere met Loes Geurts en Michelle Vrieling.

Loes Geurts klaar voor de strijd

De Nederlandse keepster laat zien klaar te zijn voor de Algarve Cup, dat live via onze website te volgen zal zijn. In Portugal gaat Oranje zich namelijk verder klaarstomen voor het aankomende EK. Bij Loes Geurts zit het met de mentaliteit wel goed.

Ready for an interesting tournament! #algarvecup #oranjeleeuwinnen #voorbereiding #onsEK #uhlsport ©footograph.net 🔶2️⃣3️⃣🔶

Een bericht gedeeld door Loes Geurts (@loes.geurts) op

Priscilla Mesker verkleedt als hond

Priscilla Mesker besloot dit weekend het shirt van ADO Den Haag in te ruilen voor een carnavalsoutfit. Uiteindelijk ging de 24-jarige verdedigster als hond verkleed. Zo te zien was het een geslaagde avond.

We hebben weer genoten! 🐶 #carnaval #teamies #friends #gezelligheid

Een bericht gedeeld door Priscilla Mesker (@priscillamesker) op

Michelle Vrieling houdt van een feestje

Ja, Priscilla Mesker is niet de enige speelster van ADO Den Haag die zich wist te vermaken gedurende carnaval. Ook Michelle Vrieling ging in Oosterhout op stap. Hopelijk heeft ze het net zo naar haar zin gehad als haar teamgenoot.

Carnaval was weer geslaagd! #carnaval #Oosterhout #leukies

Een bericht gedeeld door Michelle Vrieling (@michellevrieling) op

Annerens Tijm viert carnaval in Lampegat

Als keepster van PSV kan je carnaval natuurlijk maar in een plaats vieren: Eindhoven. Lampegat is de naam die de Brabantse stad draagt tijdens deze feestperiode. Met Annerens Tijm sluiten we dan ook deze ‘carnaval-editie’ af.

🎉🎉🎉

Een bericht gedeeld door Annerens (@annerenstijm) op

 

Het bericht Social Talk – Priscilla Mesker geniet van carnaval verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!