Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Trainingsstage voor Oranje Onder 17

Oranje Onder 17 jaar komt in maart bijeen voor een vijfdaagse trainingsstage in Zeist. KNVB-coach Marleen Wissink heeft 24 speelsters uitgenodigd en daarmee haar voorlopige selectie voor de Eliteronde samengesteld.

Onder 17 komt van 19 tot en met 23 maart bijeen op de KNVB Campus in Zeist. Het trainingskamp dient ter voorbereiding op de Eliteronde, het tweede EK-kwalificatietoernooi waar een ticket voor de Europese eindronde kan worden verdient.

Na de oefenstage zal de selectie worden teruggebracht tot achttien speelsters. De overige speelsters zullen op de stand-by lijst geplaatst worden. De EK-Eliteronde vindt plaats van 25 maart tot en met 1 april bij Nivo Sparta in Zaltbommel en Achilles Veen in Veen.

De selectie is als volgt:

Jill Bayings (CTO Eindhoven Talent Team), Williënne ter Beek (CTO Amsterdam Talent Team), Lieske Carleer (CTO Eindhoven Talent Team), Kerstin Casparij (sc Heerenveen), Daphne van Domselaar (Jong Telstar), Lisa Doorn (CTO Amsterdam Talent Team), Kelsey Geraedts (Borussia VFL 1900 E.V.), Chasity Grant (Jong ADO Den Haag), Gwyneth Hendriks (CTO Amsterdam Talent Team), Lotte Jansen (CTO Eindhoven Talent Team), Julia Kagie (Jong ADO Den Haag), Anna Knol (Telstar), Moïsa van Koot (Longa’30), Romée Leuchter (CTO Eindhoven Talent Team), Janou Levels (CTO Eindhoven Talent Team), Lois Niënhuis (Longa’30), Marisa Olislagers (CTO Amsterdam Talent Team), Aukje van Seijst (CTO Amsterdam Talent Team), Romy Speelman (Jong ADO Den Haag), Anna Ursem (Telstar), Jonna van de Velde (CTO Amsterdam Talent Team), Lotte van Veldhoven (CTO Eindhoven Talent Team), Kirsten van de Westeringh (CTO Amsterdam Talent Team), Lynn Wilms (CTO Eindhoven Talent Team).

Het bericht Trainingsstage voor Oranje Onder 17 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *