Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Laatste kans voor Eredivisie zaal play-offs

In het zaalvoetbal staan er vrijdag enkele interessante wedstrijd op het progamma. Diverse clubs strijden namelijk nog een plek in de top-4 in de Eredivisie. Drs. Vijfje, de nummer 5 van de competitie, zal afreizen naar Heerhugowaard voor het duel tegen Reiger Boys/ Treffer Uitzendbureau. De Groningse vrouwen hebben 22 punten uit 14 wedstrijden en staan 5 punten achter de nummer 4. De thuisclub staat op 16 punten. De eerste wedstrijd wonnen de vrouwen uit Heerhugowaard met 3-7.

Nummer 6, FC Gelre, speelt thuis tegen Avanti/Keuning Advocaten. Voor de thuisclub is de vierde plek nog absoluut haalbaar. Dan moet er echter wel gewonnen worden. Verder zaal KTP Nieuw Roden aan de bak moeten in Apeldoorn tegen Pro Futsal Club. De bezoekers staan op een keurige 2e plek en zijn bij winst bijna zeker van een plek in de strijd om de titel. Thuis wonnen de Drentse vrouwen met 8-3 van de nummer 8.

Drachtster Boys is de huidige nummer 4 en heeft 27 punten uit 14 wedstrijden. Bij verlies komen de achtervolgers heel dichtbij. De tegenstander deze speelronde, Hovocubo, staat op een 9e plek. Thuis verloor de ploeg uit Hoorn met 1-3.

Tot slot krijgt de rode lantaarndrager, Team Alkmaar/Sportstars, de koploper vv Pernis/Barcelona Soccer School op bezoek. De regerend landskampioen is bij winst theoretisch zeker van de play-offs. In de uitwedstrijd wonnen de Rotterdammers met 3-9.

Aanvang Thuis Uit
20.30 uur vv Pernis Team Alkmaar/Sportstars
20.30 uur FC Gelre Avanti/Keuning Advocaten
21.00 uur Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau G.S.V.F. drs. Vijfje
21.30 uur Drachtster Boys Hovocubo
21.15 uur KTP Nieuw Roden Pro Futsal Club

Het bericht Laatste kans voor Eredivisie zaal play-offs verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *