Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vacature: Be Quick Dokkum zoekt Hoofdtrainer Vrouwen

CSV Be Quick Dokkum is voor het seizoen 2017-2018 op zoek naar een hoofdtrainer voor de vrouwenselectie. Hij of zij gaat meebouwen aan een sterke basis voor nieuwe successen voor de Be Quick Vrouwen. De club is op zoek naar een gedreven trainer/trainster, die de speelsters weet te motiveren. De hoofdtrainer gaat samen met staf en vrijwilligers invulling geven aan de impuls die recentelijk is ingezet bij het vrouwen- en meidenvoetbal van Be Quick Dokkum.

De club uit Dokkum is een bloeiende en ambitieuze voetbalvereniging waar het vrouwenvoetbal een steeds belangrijkere positie inneemt. Er zijn drie seniorenteams, met aanvoer vanuit de groeiende meisjesgelederen. Na een lange succesperiode speelt het eerste vrouwenteam van Be Quick momenteel 1ste Klasse, het tweede team speelt 3de Klasse en het derde speelt in de 5de Klasse.

Be Quick beschikt zowel in de MO11, MO13, MO15 als MO17 over meerdere teams. De verwachting is dat het aantal meidenleden blijft doorstijgen en ook in de andere leeftijdscategorie√ęn een of meer teams actief zullen zijn de komende jaren. Van de nieuwe hoofdtrainer wordt verwacht dat hij/zij een belangrijke rol gaat vervullen in het laten doorstromen van de talenten naar de vrouwenselecties.

Belangstellenden kunnen tot en met 31 maart 2017 reageren door een korte motivatie met CV te mailen naar Martin Sina: m.sinia@bkselementen.nl

Het bericht Vacature: Be Quick Dokkum zoekt Hoofdtrainer Vrouwen verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *