Het buddysysteem: een introductie door Kitty van Male

Steeds meer voetbalverenigingen hebben inmiddels ook vrouwen- en/of meidenteams. Clubs die net starten met het introduceren van vrouwenvoetbal ervaren dat het begeleiden van een vrouwen- en/of meidenteam net weer wat anders vraagt van de trainers. Voetbalvereniging V.O.C. vroeg Rotterdam Sportsupport om wat praktische tips voor de begeleiding van een meidenteam mee te geven.

In overleg met de club en de trainer werd besloten om te experimenteren met het buddysysteem. Het Nederlands vrouwenhockeyteam werkt al jaren met buddy’s. Combinatiefunctionaris en tophockeyster Kitty van Male ging langs bij het meidenteam om over haar ervaringen met dit systeem te praten.

Voor bron en meer informatie, klik hier.

Het bericht Het buddysysteem: een introductie door Kitty van Male verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!