Update SheBelieves Cup 2017 – dag 2

Afgelopen zaterdagavond werden de tweede poulewedstrijden gespeeld op de SheBelieves Cup. De eerste wedstrijd was die tussen Frankrijk en Duitslands. Ondanks dat de confrontatie in een 0-0 gelijkspel eindigde, was het toch nog een vermakelijke wedstrijd. Zo produceerde – onder andere – aanvoerster Dzsenifer Marozsán (Duitsland) dit schot:

De andere topper ging tussen de Verenigde Staten en Engeland. Ook deze wedstrijd zorgde voor het nodige spektakel. Uiteindelijk wist Engeland via Ellen White (Birmingham City Ladies) het duel in het voordeel van Engeland te beslissen, 1-0. Een knappe overwinning dus voor de Engelse formatie.

Het bericht Update SheBelieves Cup 2017 – dag 2 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Update SheBelieves Cup 2017 – dag 2

Afgelopen zaterdagavond werden de tweede poulewedstrijden gespeeld op de SheBelieves Cup. De eerste wedstrijd was die tussen Frankrijk en Duitslands. Ondanks dat de confrontatie in een 0-0 gelijkspel eindigde, was het toch nog een vermakelijke wedstrijd. Zo produceerde – onder andere – aanvoerster Dzsenifer Marozsán (Duitsland) dit schot:

De andere topper ging tussen de Verenigde Staten en Engeland. Ook deze wedstrijd zorgde voor het nodige spektakel. Uiteindelijk wist Engeland via Ellen White (Birmingham City Ladies) het duel in het voordeel van Engeland te beslissen, 1-0. Een knappe overwinning dus voor de Engelse formatie.

Het bericht Update SheBelieves Cup 2017 – dag 2 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Update SheBelieves Cup 2017 – dag 2

Afgelopen zaterdagavond werden de tweede poulewedstrijden gespeeld op de SheBelieves Cup. De eerste wedstrijd was die tussen Frankrijk en Duitslands. Ondanks dat de confrontatie in een 0-0 gelijkspel eindigde, was het toch nog een vermakelijke wedstrijd. Zo produceerde – onder andere – aanvoerster Dzsenifer Marozsán (Duitsland) dit schot:

De andere topper ging tussen de Verenigde Staten en Engeland. Ook deze wedstrijd zorgde voor het nodige spektakel. Uiteindelijk wist Engeland via Ellen White (Birmingham City Ladies) het duel in het voordeel van Engeland te beslissen, 1-0. Een knappe overwinning dus voor de Engelse formatie.

Het bericht Update SheBelieves Cup 2017 – dag 2 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Update SheBelieves Cup 2017 – dag 2

Afgelopen zaterdagavond werden de tweede poulewedstrijden gespeeld op de SheBelieves Cup. De eerste wedstrijd was die tussen Frankrijk en Duitslands. Ondanks dat de confrontatie in een 0-0 gelijkspel eindigde, was het toch nog een vermakelijke wedstrijd. Zo produceerde – onder andere – aanvoerster Dzsenifer Marozsán (Duitsland) dit schot:

De andere topper ging tussen de Verenigde Staten en Engeland. Ook deze wedstrijd zorgde voor het nodige spektakel. Uiteindelijk wist Engeland via Ellen White (Birmingham City Ladies) het duel in het voordeel van Engeland te beslissen, 1-0. Een knappe overwinning dus voor de Engelse formatie.

Het bericht Update SheBelieves Cup 2017 – dag 2 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!