Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Update SheBelieves Cup 2017 – dag 2

Afgelopen zaterdagavond werden de tweede poulewedstrijden gespeeld op de SheBelieves Cup. De eerste wedstrijd was die tussen Frankrijk en Duitslands. Ondanks dat de confrontatie in een 0-0 gelijkspel eindigde, was het toch nog een vermakelijke wedstrijd. Zo produceerde – onder andere – aanvoerster Dzsenifer Marozsán (Duitsland) dit schot:

De andere topper ging tussen de Verenigde Staten en Engeland. Ook deze wedstrijd zorgde voor het nodige spektakel. Uiteindelijk wist Engeland via Ellen White (Birmingham City Ladies) het duel in het voordeel van Engeland te beslissen, 1-0. Een knappe overwinning dus voor de Engelse formatie.

Het bericht Update SheBelieves Cup 2017 – dag 2 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *