Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

WINACTIE: Kaarten oefenwedstrijd tegen Frankrijk

Het Nederlands Elftal speelt vrijdag 7 april een oefenwedstrijd tegen Frankrijk ter voorbereiding op het Europees Kampioenschap in Nederland. De ploeg van Sarina Wiegman kan ook nu weer alle steun gebruiken en daarom maak jij kans om kaarten te winnen voor deze wedstrijd! Geef het Nederlands Elftal het eerste goede duwtje in de rug en wees erbij in de Galgenwaard, Utrecht. Klik op deze link voor meer informatie over deze winactie.

Om ervoor te zorgen dat het aankomende zomer een voetbalfeest wordt, staan er een aantal oefenwedstrijden ingepland. Elk feestje heeft natuurlijk een goede voorbereiding nodig. Mocht je dus meer wedstrijden van de OranjeLeeuwinnen willen bijwonen, ga dan naar de KNVB Ticketshop toe.

 

Het bericht WINACTIE: Kaarten oefenwedstrijd tegen Frankrijk verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *