BREAKING: Nihom opvolger Engelkes bij Ajax

Schrijver: Jeroen Adriaanse

Ajax heeft de 30-jarige Benno Nihom aangesteld als de opvolger van Ed Engelkes, die de club na seizoen zal gaan verlaten. Nihom heeft zijn handtekening gezet onder een tweejarig contract en zal dus vanaf volgend seizoen als hoofdtrainer van Ajax langs de lijn staan.

De Amsterdamse club maakte eerder dit jaar bekend dat het contract van Engelkes niet verlengd zou worden. In de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer is Ajax uiteindelijk bij de huidige assistent-trainer, die al sinds juli 2012 actief is bij de Ajax Vrouwen, uitgekomen.

Het bericht BREAKING: Nihom opvolger Engelkes bij Ajax verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!