Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Wil je ook in de Duitse Bundesliga spelen?

De vrouwen- en meisjesafdeling van Borussia Mönchengladbach is op 12 maart 2017 te gast bij SVC 2000 Roermond. De Duitse club is op zoek naar speelsters van 10-18 jaar, die plezier beleven aan het spelen van voetbal en dat doormidden van kleine spel- en oefenvormen dat willen laten zien.

Jij krijgt dus de kans om aan Bundesliga speelster Kelly Simons en de trainersstaf van Borussia te laten zien waartoe je in staat bent. Speciale aandacht gaat uit naar keepsters uit het jaar 2002! De talentendag vindt plaats op zondag 12 maart 2017 en is van 11.00 – 16.00 uur bij:

  • SVC2000
  • Jagerstraat 1
  • 6042 KA Roermond

De volgende informatie is essentieel, dus vergeet dat niet door te geven: je naam, email adres, vereniging waar je nu speelt, in welk team en klasse, op welke positie en je geboortedatum. Je kan je gegevens mailen naar info@hubsalden.nl. Voor vragen kun je bellen naar de heer Hub Salden (06-53942292).

Het bericht Wil je ook in de Duitse Bundesliga spelen? verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *