Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

IJFC trots op Germaine de Randamie

Germaine de Randamie, die enkele weken geleden als eerste Nederlandse vrouw een MMA-wereldtitel binnenhaalde, verscheen weer voor het eerst in weken op het voetbalveld. Deze week sloot ze aan op de training bij IJFC.

Na haar gevecht verscheen de kersverse wereldkampioen op tv-programma’s zoals RTL Late Night en werd ze gehuldigd in Stadion Galgenwaard, waar ze van burgemeester Van Zanen de sportpenning van de stad Utrecht overhandigd kreeg. Nu is ze echter weer toe aan andere activiteiten en daarom wilde IJFC de training niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom werd Germaine goed in het zonnetje gezet.

Naast een bos bloemen werd ze door haar selectiegenoten en de leiding meerder malen lovend toegesproken. Daarna mocht iedereen haar ‘Belt’ bewonderen en werd het moment vastgelegd. Voor de speelster van IJFC is Germaine, naast het zijn van een teamgenoot, een voorbeeld. Ze heeft namelijk laten zien dat je met veel inzet, discipline en doorzettingsvermogen heel veel kunt bereiken. Een rolmodel pur sang én daar is IJFC trots op.

 

Het bericht IJFC trots op Germaine de Randamie verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *