Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

SOCIAL TALK – Fietsen met Kika van Es

Ook vandaag nemen we in Social Talk weer een kijkje in het leven van onze helden. In deze terugkerende rubriek speuren we de Instagram accounts van alle Nederlandse speelsters af om jullie de leukste foto’s en video’s te laten zien. Dit keer onder andere met Claudia van den Heiligenberg en een wel heel jonge Vivianne Miedema!

Claudia van den Heiligenberg krijgt rake klappen

De Nederlandse speelster van USV Jena krijgt tijdens een potje sparren een paar ‘rake klappen’ van haar teamgenoot Karoline Heinze. We hopen dat ze er zonder al te veel kleerscheuren vanaf is gekomen!

She totally knocked me out! #ko #wehaveothertalents 😂 @karolineheinze #justrunnnnnnforyourlife 🙋🏼

Een bericht gedeeld door claussie85 (@claussie85) op

Daniëlle van de Donk leegt na de training haar trukendoos

Af en toe moet je je trukendoos legen om ruimte te maken voor nieuwe skills. Van de Donk tovert na de training met de OranjeLeeuwinnen daarom de ene na de andere move uit haar voetbalschoen. P.S. het schijnt dat Foppe nog steeds aan het rennen is.

Kika van Es rijdt met haar teamgenoten een korte ‘Tour d’Algarve’

Het leukste aan de training is het fietsritje ernaartoe. Althans dat moet Kika van Es gedacht hebben. En dat onze Nederlandse trots daarvoor bijna de hele weg nodig heeft.. dat vinden we meer dan terecht! Wel beide handen aan het stuur houden hè dames!

We mogen weer trainen🔥 #algarvecup #oranjeleeuwinnen🇳🇱

Een bericht gedeeld door Kika van Es (@kikavanes) op

Vivianne Miedema gaat voor de verjaardag van haar broertje terug in de tijd

Het ‘kleine’ broertje van de Bayern München-spits is zeventien jaar geworden. Dat moet uiteraard gevierd worden. Speciaal daarvoor gaat de trotse zus terug in de tijd om hem met een mooie foto te feliciteren. En zeg nou zelf, ze is geen spat veranderd!

Gefeliciteeeeeerd kleintje! ♥️🎉 #17 @larsmiedema9

Een bericht gedeeld door Vivianne Miedema (@viviannemiedema) op

Het bericht SOCIAL TALK – Fietsen met Kika van Es verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *