Talenten Jong ADO blijven ook na oefenpartij in ‘winning mood’

De talenten van Jong ADO Den Haag Vrouwen blijven in de winning mood, afgelopen dinsdag werd namelijk de C-selectie jongens van Blauw-Zwart uit Wassenaar met 0-2 verslagen. Doelpunten kwamen op naam Demi Verlangen en Dana Breewel, afkomstig uit het Schaduwteam en normaal spelend bij CSW C1, meldt ADO Vrouwen.

De ploeg van Hans van Heteren werd voor deze wedstrijd met drie extra speelsters aangevuld. De scorende Dana Breewel en twee speelsters van Voorschoten B2, Lisa Guijt en Maaike van Klinken. Waar de jongens van Blauw-Zwart het spel maakten, waren het toch de talenten die er met de winst vandoor gingen. Na een knap afstandsschot zette Breewel de ploeg in de eerste helft op 0-1 en Verlangen verdubbelde die marge in de tweede helft door een corner binnen te tikken.

Aanstaande zaterdag, 11 maart, gaat Jong ADO Den Haag op bezoek bij RKHVV. De ploegen trappen om 13.15 uur af in Huissen.

Scoreverloop:

15′ 1-0 Dana Breewel
70′ 2-0 Demi Verlangen

Opstelling Jong ADO Den Haag:

Lisa Franken (40′ Maaike van Klinken); Julia Kagie, Kimberley Smit, Lisa Guijt, Allyssa Daal (40′ Demi Verlangen); Renee Zoutewelle, Laura Brafine, Annouk Boshuizen (54′ Shanique Dessing); Holly Kampers, Jaimy Ravensbergen en Dana Breewel

 

Het bericht Talenten Jong ADO blijven ook na oefenpartij in ‘winning mood’ verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!