Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

TOERNOOI: Internationaal voetbaltoernooi voor studenten

In opdracht van E.S.V.V. Pusphaira organiseert de Eindhovense studentenvoetbalclub een internationale voetbaltoernooi “IT 2017”  voor studenten. Dit toernooi zal gaan plaatsvinden gedurende het weekend van 2-4 juni in Eindhoven. Het zal alweer de 37e editie zijn en ook nu worden er weer veel internationale deelnemers verwacht.

Net zoals vorig jaar zal er zowel een mannen- als een vrouwentoernooi georganiseerd worden waar teams 7 vs 7 tegen elkaar zullen gaan spelen met een maximum van 10 spelers/speelsters per team. Tijdens het toernooi zal er worden gezorgd voor het eten en een slaapplek. Wil je je aanmelden voor dit toernooi of heb je vragen? Mail dan naar it@pusphaira.nl of kijk op www.facebook.com/PusphairaIT/

 

Het bericht TOERNOOI: Internationaal voetbaltoernooi voor studenten verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

TOERNOOI: Internationaal voetbaltoernooi voor studenten

In opdracht van E.S.V.V. Pusphaira organiseert de Eindhovense studentenvoetbalclub een internationale voetbaltoernooi “IT 2017”  voor studenten. Dit toernooi zal gaan plaatsvinden gedurende het weekend van 2-4 juni in Eindhoven. Het zal alweer de 37e editie zijn en ook nu worden er weer veel internationale deelnemers verwacht.

Net zoals vorig jaar zal er zowel een mannen- als een vrouwentoernooi georganiseerd worden waar teams 7 vs 7 tegen elkaar zullen gaan spelen met een maximum van 10 spelers/speelsters per team. Tijdens het toernooi zal er worden gezorgd voor het eten en een slaapplek. Wil je je aanmelden voor dit toernooi of heb je vragen? Mail dan naar it@pusphaira.nl of kijk op www.facebook.com/PusphairaIT/

 

Het bericht TOERNOOI: Internationaal voetbaltoernooi voor studenten verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

TOERNOOI: Internationaal voetbaltoernooi voor studenten

In opdracht van E.S.V.V. Pusphaira organiseert de Eindhovense studentenvoetbalclub een internationale voetbaltoernooi “IT 2017”  voor studenten. Dit toernooi zal gaan plaatsvinden gedurende het weekend van 2-4 juni in Eindhoven. Het zal alweer de 37e editie zijn en ook nu worden er weer veel internationale deelnemers verwacht.

Net zoals vorig jaar zal er zowel een mannen- als een vrouwentoernooi georganiseerd worden waar teams 7 vs 7 tegen elkaar zullen gaan spelen met een maximum van 10 spelers/speelsters per team. Tijdens het toernooi zal er worden gezorgd voor het eten en een slaapplek. Wil je je aanmelden voor dit toernooi of heb je vragen? Mail dan naar it@pusphaira.nl of kijk op www.facebook.com/PusphairaIT/

 

Het bericht TOERNOOI: Internationaal voetbaltoernooi voor studenten verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *