Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Trainer Don La Grand ontvangt goed nieuws

Don La Grand heeft goed nieuws ontvangen van zowel Victoria Boys als VV Berkum. Beide clubs hebben zijn contract verlengd en dus zal hij als trainer voorlopig nog aan het roer blijven staan. Met Victoria Boys moet hij helaas afscheid gaan nemen van de zondag hoofdklasse maar bij VV Berkum loop het goed. De Club uit de tweede klasse C staat samen met AZSV bovenaan.

Bovendien viert de vrouwen- en meidenafdeling van VV Berkum dit jaar haar 10-jarig bestaan met een spectaculair toernooi. Het zogeheten ‘Spanhaaktoernooi’ wordt in het weekend van 9, 10 en 11 juni gehouden op sportpark de Vegtlust in Berkum. Het Spanhaaktoernooi is opgedragen aan de inmiddels overleden leider Cees Spanhaak. Zijn grote liefdes waren vrouwenvoetbal en VV Berkum en mede daarom zal dit 10-jarig jubileumtoernooi dan ook plaatsvinden. Opgeven kan tot 9 april 2017 via hetspanhaaktoernooi@gmail.com.

Het bericht Trainer Don La Grand ontvangt goed nieuws verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *