Voorbeschouwing: 1e klasse A – 11 maart 2017

Koploper van de eerste klasse A, Reiger Boys heeft 31 punten en speelt een thuiswedstrijd tegen IJFC. IJFC staat keurig in de middenmoot, maar de club scoorde al wel 31 doelpunten en dat zijn er méér dan de koploper.

Nummer twee, Klarenbeek, volgt op slechts twee punten achterstand en mag zich opmaken voor een zware wedstrijd. Want Barendrecht VR2, bekerfinalist van district West 2, komt juist in dit soort wedstrijden sterk voor de dag. Op zes punten achterstand van de koploper volgt FC Rijnvogels, alles is dus nog mogelijk. Wil de ploeg nog aanspraak maken op de koppositie, dan moet de thuiswedstrijd zaterdag tegen Wartburgia VR2 sowieso gewonnen worden.

Nummer vier DSS heeft één wedstrijd minder gespeeld dan de top drie en heeft nog een kleine kans op de titel. Dan moet er uit bij Odysseus ’91 wel gewonnen. Geen makkelijke opgave, want de ploeg uit Utrecht is met 33 doelpunten voor flink op schot.

Hekkensluiter Berkel moet nu echt punten gaan pakken. De club staat met twee punten achterstand op Wartburgia VR2 laatste en alleen de nummer elf zal rechtstreeks degraderen. Thuis tegen Smerdiek moet het gebeuren, maar dat wordt een lastige klus. De club uit Sint Maartensdijk heeft in uitwedstrijden namelijk al dertien punten gepakt.

 

Het bericht Voorbeschouwing: 1e klasse A – 11 maart 2017 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!