Voorbeschouwing: 1e klasse B – 11 maart

In de 1e klasse B staan zes mooie wedstrijden op het programma. Koploper Heerenveense Boys staat momenteel zes punten voor op nummer twee SC Stiens, beide ploegen treffen elkaar later dit seizoen nog voor een rechtstreeks duel in Stiens. Op papier mag je van Heerenveense Boys zaterdag de zevende thuisoverwinning verwachten, temeer omdat tegenstander Oranje Nassau VR2 dit seizoen nog geen uitwedstrijd heeft gewonnen.

SC Stiens speelt thuis tegen nummer 9, St Annaparochie. In theorie moet Stiens winnen, maar je weet het natuurlijk nooit. Nummer drie ASC’62 wil graag nacompetitie spelen voor promotie, het vasthouden van de huidige plek op de ranglijst is daarom erg belangrijk. De ploeg uit Dalfsen gaat op bezoek bij The Knickerbockers dat vooral thuis erg sterk is. De Weide won vorig weekend de tweede periodetitel, prachtig voor de club en de speelsters. Voor hen is het seizoen nu al geslaagd! De Hoogeveners ontvangen dit weekend middenmotor Vitesse ’63.

Promovendus Hollandscheveld scoort moeilijk, pas tien doelpunten werden er genoteerd. Voor de laagvlieger wordt het daarom hoog tijd weer eens te scoren én te winnen. De ploeg ontvangt in ONS Sneek een tegenstander die in uitwedstrijden nog niet heeft gewonnen en het van haar thuiswedstrijden moet hebben. De laatste wedstrijd deze competitieronde gaat tussen de beide Be Quicks. Be Quick’28 VR2 ontvangt Be Quick Dokkum, de wedstrijd begint om 12.00 uur in Zwolle.

Het bericht Voorbeschouwing: 1e klasse B – 11 maart verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!