Voorbeschouwing: Topklasse – 11 maart 2017

Zaterdag de 16e speelronde in de topklasse met zes verschillende aanvangstijden. Buitenveldert is de koploper met 33 punten, de club spreekt zich niet uit om kampioen te worden maar het mag natuurlijk wel. Op bezoek komt de kampioen van afgelopen seizoen, DTS Ede.

Ter Leede thuis tegen Saestum, dit blijven altijd wedstrijden waar het om gaat met altijd wel meer toeschouwers dan andere wedstrijden. Ter Leede staat een punt achter op de koploper. Jong ADO Den Haag staat op 31 punten. Op papier moet de uitwedstrijd tegen RKHVV gewonnen kunnen worden.
Jong Telstar staat 5 punten achter op Buitenveldert. De druk ligt niet in de kampioenssfeer, de top vijf zal al heel wat zijn. Nu wacht de uitwedstrijd tegen Barendrecht dat onderin de punten goed kan gebruiken.

Wartburgia staat prima in de middenmoot met 20 punten, tegenstander SC Woezik is zaterdag de tegenstander, de debutant speelde afgelopen zaterdag tegen Jong Telstar (4-0) de beste wedstrijd van het seizoen. RVVH ontvangt Eldenia. RVVH staat op 16 punten en staat nog net op de veilige achtste plaats. Eldenia heeft maar een punt minder, dus de belangen zijn enorm in Ridderkerk.

Het bericht Voorbeschouwing: Topklasse – 11 maart 2017 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!