Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Yes: Jonger Oranje Talentendag

Telstar Vrouwen op zoek naar voetbaltalent tijdens Jonger Oranje Talentendag Meisjes

Het winnende doelpunt maken in een volgepakt stadion dat jouw naam schreeuwt, daar droom jij toch ook van? Zondag 9 april kan deze droom in vervulling gaan. Telstar Vrouwen gaat namelijk tijdens de Jonger Oranje Talentendag Meisjes op zoek naar nieuwe voetbaltalenten. Locatie van deze plezierige voetbaldag is het complex van Fortuna Wormerveer.

De hele dag voetballen, nieuwe vriendinnetjes maken en uitgebreid bekeken worden door de speelsters van Telstar Vrouwen. Dat zijn de ingrediënten waar meisjes – geboren tussen 2003 en 2011 – van zullen smullen tijdens de Jonger Oranje Talentendag Meisjes bij Fortuna Wormerveer. Tijdens de Jonger Oranje Talentendag Meisjes wordt een 4 tegen 4 toernooi gespeeld en krijgen de keepsters een speciale clinic onder begeleiding van professionele keeperstrainers. Iedereen krijgt de kans om hun droom te verwezenlijken: een stage bij Telstar Vrouwen en/of een plek in de Jonger Oranje Regioselectie.
De speelsters van Telstar Vrouwen selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste speelsters en keepsters voor de Jonger Oranje Regioselecties ‘Noord-Holland’. Zij gaan in het seizoen 2017/’18 een wedstrijd spelen tegen de JO Regioselecties ‘Zuid-Holland’, die gekozen worden door de ADO Den Haag Vrouwen. Dat is niet zomaar een wedstrijd, want dit wordt de voorwedstrijd van ADO-Telstar of Telstar-ADO in het stadion!

Meer informatie en inschrijven: jongeroranje.nl.

Het bericht Yes: Jonger Oranje Talentendag verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *