Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Mark Postma nieuwe trainer ONS Sneek VR1

De 31-jarige Mark Postma uit Sneek wordt volgend seizoen de nieuwe trainer van  ONS BOSO Sneek VR1. De club ziet in Postma een goede opvolger van de aan het eind van dit seizoen afscheid nemende trainer Rudy Mann. Postma heeft in zijn actieve voetballoopbaan gevoetbald bij SDS. Vanwege studie is hij destijds gestopt als actief speler. De toekomstig trainer is parttime docent aan bij de NHL in leiderschapvaardigheden en daarnaast eigenaar van het bedrijf ‘We are one’. Vanuit die hoedanigheid is Mark Postma als persoonlijk- en teamcoach in bezit van tools die de verdere ontwikkeling van de vrouwenafdeling van ONS ten goede komen.

De Sneekers hebben als doel een belangrijk platform te zijn voor speelsters uit de stad en omgeving die zich verder willen ontwikkelen. ONS vindt dat elke speelster als individu op een zo hoog mogelijk niveau moet kunnen voetballen. Plezier hebben en het maximaal haalbare niveau halen uit elk speelster als individu zijn hierin twee belangrijke items voor de club.

De club komt ook dit seizoen uit in de 1e klasse B en bezet momenteel de achtste plaats.  Onder leiding van de huidige trainer, Mann, is ook dit seizoen lijfsbehoud het doel.

 

Het bericht Mark Postma nieuwe trainer ONS Sneek VR1 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *