Van Lunteren sluit aan bij WSA

De International en speelster van Ajax, Desiree van Lunteren, heeft zich aangesloten bij Women’s Sports Agency. Desiree heeft zojuist met Oranje de Algarve Cup in Portugal afgesloten met een knappe winst op Japan, de nummer 7 van de wereld, en maakt zich alweer klaar om aan te sluiten bij Ajax. Zaterdag aanstaande staat namelijk alweer de kwartfinale van de KNVB beker op het programma tegen de winnaar van vorig jaar, ADO Den Haag.

Desiree is op 8-jarige leeftijd begonnen met voetballen bij SV Almere waarna zij nog bij verschillende clubs heeft gespeeld om in 2009 de overstap te maken naar AZ en te spelen in de Eredivisie. Met AZ heeft zij grote successen behaald waaronder de landstitel en de KNVB beker. Op dit moment komt zij uit voor Ajax waar ze goed op koers ligt om de landstitel te gaan behalen.

In Oranje heeft zij alle jeugdteams doorlopen en inmiddels heeft zij 41 interlands op haar naam staan.

Het bericht Van Lunteren sluit aan bij WSA verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!