Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Van Trigt woordvoerder van WEURO2017

Annette van Trigt is aangesteld als coördinator woordvoering & communicatie voor het EK 2017 voor vrouwen. Van Trigt treedt per 15 maart in dienst bij de Stichting EK vrouwen 2017 en fungeert als voornaamste aanspreekpunt voor media bij aangelegenheden over de organisatie van UEFA Women’s EURO 2017, dat in juli en augustus in Nederland wordt gehouden.

Bert van Oostveen, toernooidirecteur van het EK voor vrouwen: “Annette is een expert in de mediawereld en met haar ervaring zeer geschikt voor deze functie. Met veel energie zijn we op weg een uniek voetbaltoernooi in Nederland neer te zetten. Annette is voor ons de aangewezen persoon om media en publiek zo veel mogelijk bij dit toernooi te betrekken.”

Zestien deelnemende Europese teams, zeven Nederlandse speelsteden: nog nooit was een EK voor vrouwen zo groot opgezet”, aldus Annette van Trigt. “Uniek dat we dat in Nederland kunnen en mogen organiseren. Een prachtige gelegenheid om het vrouwenvoetbal verder op de kaart te zetten. Geweldig om daar van binnenuit aan mee te kunnen werken.”

Annette van Trigt

Annette van Trigt heeft een zeer ruime ervaring in de wereld van radio en televisie. Zo was zij onder meer presentator van het NOS Journaal en van Studio Sport. Voor NOS Sport deed ze onder meer verslag van grote sportevenementen als de Olympische Spelen, EK’s en WK’s voetbal. Tegenwoordig maakt Van Trigt vooral sportgerelateerde documentaires.

Grootste EK ooit

UEFA Women’s EURO (WEURO) 2017 wordt met zestien deelnemende landen het grootste Europees Kampioenschap voetbal voor vrouwen tot nu toe. De zeven speelsteden zijn: Breda, Deventer, Doetinchem, Enschede, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. De openingswedstrijd vindt 16 juli plaats in Utrecht en de finale is 6 augustus in Enschede. Meer informatie is te vinden op weuro2017.nl.

Het bericht Van Trigt woordvoerder van WEURO2017 verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *