Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

Vrijdagavond Eredivisie zaal

Vrijdagavond staan de bekerfinalisten Drachtster Boys en KTP Nieuw Roden tegenover elkaar. In de competitie staat de thuisclub op de 3e plaats en de Drentse ploeg op de 2e plaats met 3 punten verschil. In het eerste duel won Nieuw Roden met 5-4.  De wedstrijd is van belang voor de ranking in de play offs.

Pro Futsal Club krijgt landskampioen vv Pernis/ Barcelona Soccer School op visite. In de beker en in de eerste competitie wedstrijd wisten de vrouwen uit Apeldoorn te winnen. De vertegenwoordiger in Europa in is dus nog niet zeker van de overwinning.

Voor Zuidoost United staat op de 4e plaats en moet dus punten pakken tegen Reiger Boys/ Treffer Uitzendbureau. In de eerste wedstrijd pakten de Amsterdamse vrouwen in de laatste minuten de winst door met 3 -4 te winnen. Ook nu zal de thuisploeg vol aan de bak moeten.

Voor Drs Vijfje en FC Gelre is het enige belang 3 punten. Het thuisteam staat op 4 punten van plaats vier en de bezoekers op 3 punten met beiden een wedstrijd meer. In de eerste wedstrijd werd het een 5-2 overwinning voor de Gelderse vrouwen.

Hovocubo kent veel blessures en verloor de laatste drie wedstrijden. Op bezoek komt Avanti/Keuning Advocaten dat op 10e plaats staat. In de uitwedstrijd won de thuisploeg met 3-7 van de ploeg uit Stiens.

Programma 10 maart 2017

Aanvang Thuis Uit
21.30 uur Drachtster Boys KTP Nieuw Roden
19.45 uur Pro Futsal Club vv Pernis / Barcelona Soccer School
20.30 uur Zuidoost United Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau
21.30 uur G.S.F.V. Drs. Vijfje FC Gelre
20.30 uur Hovocubo Avanti/Keuning Advocaten

Het bericht Vrijdagavond Eredivisie zaal verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *