Danique Kerkdijk: “We zijn er klaar voor”

Vanavond komen FC Twente en PEC Zwolle tegen elkaar in actie in de kwartfinale van de KNVB Beker. Na een interlandperiode, waarin vooral veel werd getraind, zijn de Tukkers er volgens FC Twente speelster Danique Kerkdijk in ieder geval klaar voor.

“We hebben twee weken niet samen getraind, maar dat moet geen probleem zijn. We hebben hier al veel vaker mee te maken gehad en toen ging het ook goed. De internationals hebben daar hard getraind en wij hebben hier onze ding gedaan. We hebben dus helemaal geen rust gehad. Nu zijn we weer bij elkaar en dan kunnen we alles door nemen en zijn we klaar voor de bekerwedstrijd. De misschien wat rommelige voorbereiding doet daar niets aan af,” zo vertelt de verdedigster op de officiële website van FC Twente.

Gezien de huidige positie op de ranglijst is FC Twente vanavond de grote favoriet. Kerkdijk waakt echter voor onderschatting. “Op papier zijn we zeker favoriet. Wedstrijden in de KNVB Beker staan echter wel op zichzelf. PEC Zwolle zal zich ook realiseren dat ze zo hun zijn seizoen ineens heel veel glans kunnen geven. Zij zullen vechten tot het einde. Toch denk ik, gezien de verschillen tussen beide ploegen, dat wij een ronde verder moeten kunnen gaan. Wij hebben meer kwaliteiten en wanneer wij ons eigen spelletje spelen dan gaat het goed komen. We willen een plek in de halve finale afdwingen. We strijden nog op twee fronten, voor de bekerfinale is zaterdag de volgende stap.”

De bekerwedstrijd tussen PEC Zwolle en FC Twente wordt vanavond om 19.30 uur gespeeld in het MAC3PARK te Zwolle. De tussenstand zal via het Matchcenter op onze website LIVE te volgen zijn.

 

Het bericht Danique Kerkdijk: “We zijn er klaar voor” verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.


Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!