Damesvoetbal RSS

Dagelijks het laatste damesvoetbalnieuws voor jou verzameld!

FCRijnvogels en Bouckaert langer door

Wim Bouckaert (links op de foto) ook volgend seizoen trainer bij FC Rijnvogels

De technische commissie van FC Rijnvogels kan verheugd mededelen dat trainer Wim Bouckaert ook volgend seizoen aan de club verbonden zal zijn. De oefenmeester zal zijn tweede contractjaar in gaan op De Kooltuin. Wim Bouckaert en Rijnvogels zijn een goede match en de technische commissie van FC Rijnvogels ziet in hem de juiste persoon om het ingezette traject naar de top van het vrouwenvoetbal van een positieve impuls te kunnen voorzien.

Ook voor het tweede selectie elftal bij de senioren is er goed nieuws te melden. Het trainers duo Peter van der Berg en Nico van Duijn zullen ook volgend seizoen de honeurs waarnemen bij Vrouwen 2. Na een moeilijke eerste seizoenshelft hebben de mannen er een hecht elftal van gemaakt wat na de winterstop nog ongeslagen is en onlangs ruim van koploper Lugdunum wist te winnen.

Over de verdere invulling van de staf hoopt de club binnen afzienbare tijd meer informatie te kunnen verstrekken.

De TC van de vrouwenafdeling is blij dat de prettige samenwerking met Wim, Peter en Nico is verlengd en wensen hen heel veel succes in het lopende en komende seizoen.

Het bericht FCRijnvogels en Bouckaert langer door verscheen eerst op Vrouwenvoetbalnieuws.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *